Piramides Van De Goden Of Vreemdelingen
19 juli 2011 - In 2010, Dr Ala Shaheen (Hoofd van de afdeling Archeologie Cairo) zei dat er een mogelijkheid van technologie "niet van deze wereld" te zijn gevonden in de piramides van Gizeh. Hij ging naar de staat, nadat hij ondervraagd door de Poolse afgevaardigde de heer Marek Novak dat er wellicht een kern van waarheid worden aan de idee dat buitenaardse wezens helpen bouwen de piramides van Gizeh. Hoewel hij weigert te bevestigen of op deze informatie te werken, het nieuws links anderen op de conferentie, waar hij presenteerde deze informatie, geschokt.

KGB geheime dossiers uit de jaren 60 lijkt te verwijzen naar dezelfde conclusie, het documenteren van het graf van een vreemdeling humano"ide in de piramides, maar ook als iets mogelijk dat onder hen. Er is bewijs voor de mogelijkheid dat de vreemdeling humano"ide was een farao te ondersteunen.

Dan is er het feit dat de geschriften uit het oude Egypte vaak verhalen van de hemel openen en de lichten dalen bevatte. De lichten die mensen die brachten de Egyptenaren technologie en leerde hen wijsheid, evenals het opzetten van koninklijke lijnen. Er zijn nog andere verhalen van deze lichten het verhogen van de grond uit de modder en het water, een mogelijke verwijzing naar de vorming van de piramides. Ze noemden de verhoging van de piramides Tep Zepi (eerste keer).

Natuurlijk, in hun geschriften, de Egyptenaren aanbaden deze wezens als goden, waardoor ze hun polythe"istische religie. Een stuk van het schrijven noemt deze wezens rijden langs de hemel in een boot, net als hun god Ra zou de zon sleep over de hemel. De Oude Egyptische religie duurde heel lang, tot aan het christendom overnam. Ze geloofden dat hun farao's goden waren op aarde. Misschien hun geloof was zo sterk, omdat ze wisten dat het om waar te zijn.

Hoe dan ook, is er een aantal interessante aanwijzingen dat, misschien, de piramides en de technologie die ze gemaakt niet geheel aardse oorsprong of de natuur.bron: www.Latest-UFO-Sightings.net

Oorspronkelijke bericht in het Engels: Pyramids: From the Gods or Aliens?

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Followers

Popular Posts

Blog Archive